Miért hoztam létre ezt a blogot?

Rengeteg gyöngyös blogot gyűjtöttem össze, amit rendszeresen látogatok is. Persze ez rengeteg időt vesz igénybe, ezért találtam ki, hogy itt létrehozok egy saját bloglistát, így hamarabb tudom meg, hogy ki mikor, mit alkotott, s egyből tudok reagálni. Remélem ezzel sok időt nyerek, több idő marad a fűzésre, de mégsem maradok le semmiről. Folyamatosan töltögetem fel a listát.
Hogy ne legyen egyhangú az oldal, ezért töltögetek fel képeket az unokáimról és a másik hobbim a kaktuszaim képeiből.
Remélem mások is hasznát veszik ennek az oldalnak.

2010. január 29., péntek

Orchiedák, színes orchideák......


Káprázatos virágaik vannak, s nagyon sokáig tartanak.

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát ez álomszép, Ági mama! Remélem egyszer az enyém is hoz majd ilyen szép virágokat!

Panka gyöngye írta...

Tavaly,anyukám szülinapjára én is orchideát vettem.És azóta is virágzik,már új virágokat is hozott.Gyönyörűek!Biztos érzik a szerető gondoskodást:)

Süni írta...

Gyonyorusegesek!!
Nekem is 4 orchideam van es imadom oket, mert allandoan gyonyoru szep viragokkal kapraztatnak el es honapokig tart 1-1 virag :)

Unknown írta...

Bámulatos! Ezeket így vetted, vagy már neked nyíltak. (Van reményem, hogy nekem is ki fog, vagy ki lehet dögleszteni????)

Mara írta...

Lélegzetelállítóak!

Ági mama írta...

Panka! remény mindig van! Nem túl igényes növények, szeretik a párát, de ha víz áll alattuk, azt nem szeretik, attól megfulladnak. Lehet, hogy a Tiéd is kivirágzik.

Unknown írta...

Ági mama csodálatosak a virágaid! A blogodnak ezt a részét most láttam először, és le vagyok nyűgözve! Mennyi van belőlük? Naponta hány órát foglalkozol velük? Én is nagyon szeretem a kaktuszokat és a pozsgásokat, de nálam előbb-utóbb feladják:(
Gratulálok a szépségekhez, szerezzenek neked minél több örömet:)

Bandrea's Beads írta...

Fantasztikusan szépek!!! Gyönyörűek a virágaid!!!