Miért hoztam létre ezt a blogot?

Rengeteg gyöngyös blogot gyűjtöttem össze, amit rendszeresen látogatok is. Persze ez rengeteg időt vesz igénybe, ezért találtam ki, hogy itt létrehozok egy saját bloglistát, így hamarabb tudom meg, hogy ki mikor, mit alkotott, s egyből tudok reagálni. Remélem ezzel sok időt nyerek, több idő marad a fűzésre, de mégsem maradok le semmiről. Folyamatosan töltögetem fel a listát.
Hogy ne legyen egyhangú az oldal, ezért töltögetek fel képeket az unokáimról és a másik hobbim a kaktuszaim képeiből.
Remélem mások is hasznát veszik ennek az oldalnak.

2010. május 17., hétfő

Gyík


Az udvarban pillantottam meg ezt a csodálatos színű gyíkot, olyan szelíd volt, hogy legalább fél órát gyönyörködhettem benne, nem menekült el előlem.

8 megjegyzés:

horimarika írta...

De szép! Nekünk is van egy zöld gyíkunk, de ő rejtőzködő. Rajta kívül is sok van. Nagyfiam imádja őket. Szerinte egyszer dínóvá fejlődnek az udvarunkban...

Monessa írta...

Nagyon szép fogás!:)

NemVal írta...

Egy igazi mini-sárkány! Csodaszép jószág. Tényleg szerencsés vagy, hogy ilyen sokáig tudtad figyelni.

Marilla írta...

Jajj de aranyos !Nagyon szeretem az állatokat .Horimarika kisfia milyen édes ............szerinte dínók lesznek a gyíkokból .

Süni írta...

Jujj, ez gyonyoru szep!! Imadom a gyikokat. Nem tudom miert, de nagyon tetszenek. Igazan szep peldanyra bukkantal :) Koszonom a kepeket.

Unknown írta...

Nagyon aranyos gyíkocska! Ezek szerint nálatok nem esett egész nap :)

Ági mama írta...

Sajnos, hogy esik az eső már napok óta, de akkor előbújt a napocska egy kis időre.

N Zsuzsa írta...

Én nem kedvelem az efféle állatokat, de ez tényleg csodás!! Nem kaptál ihletet tőle? Te meg is tudnád fűzni a mintáját! Szép kari lenne!!