Miért hoztam létre ezt a blogot?

Rengeteg gyöngyös blogot gyűjtöttem össze, amit rendszeresen látogatok is. Persze ez rengeteg időt vesz igénybe, ezért találtam ki, hogy itt létrehozok egy saját bloglistát, így hamarabb tudom meg, hogy ki mikor, mit alkotott, s egyből tudok reagálni. Remélem ezzel sok időt nyerek, több idő marad a fűzésre, de mégsem maradok le semmiről. Folyamatosan töltögetem fel a listát.
Hogy ne legyen egyhangú az oldal, ezért töltögetek fel képeket az unokáimról és a másik hobbim a kaktuszaim képeiből.
Remélem mások is hasznát veszik ennek az oldalnak.

2010. június 9., szerda

40 éves általános iskolai találkozó


Alig-alig ismertem meg valakit az osztálytársaim közül, 40 év nagyon hosszú idő, nagyon megváltoztunk. de nagyon jól éreztük magunkat. Szanazugban tartottuk, gyönyörű helyen.

4 megjegyzés:

Timi írta...

Gratulálok! Nagyon izgalmas lehetett! Szép, hogy így egymásra tudtatok találni :)

N Zsuzsa írta...

De a hangulat a régi volt. Nem? Az ember csak kívülről lesz öregebb, belülről nem! Én már a gimis 40-en is voltam!! (sajna vagy szerencsére)

Ági mama írta...

Zsuzsi nagyon jó volt a hangulat, nagyon jó volt ennyi év után találkozni, s felidézni a régi emlékeket. Úgy gondolom ez azt is jelenti, hogy telik az idő felettünk, de legalább mi megéltük, sajnos már vannak akik nem lehettek ott.

Molnar Nusi írta...

Kedves Ági!
Nekem is mostanában volt a 40 éves találkozom, de az egyetemi /Sajnos/!
116-an végeztünk a szakon, 16 külfüldit nem találtunk meg, 14-en már nem tudtak ottlenni és kb.70-en voltunk. Mi sem ismertük meg egymást, de a találkozó végére mindenki a régi formáját hozta.
De mi is csak 40 évet öregedtünk mióta nem találkoztunk!